© Femuntomb Team-2014
Cada any al primer cap de setmana d'octubre arriba una nova edició del Cavatast a Sant Sadurní d'Anoia. Sant Sadurní d'Anoia, capdavantera en l'elaboració de cava, reuneix cada any els principals elaboradors del sector al Cavatast, la mostra de caves i gastronomia que presenta els millors productes i innovacions al mercat. Él Cavatast és un aparador dinàmic i modern per exposar, tastar, fer contactes i, en definitiva, promocionar i afavorir la cultura del cava i la gastronomia de qualitat. Aquesta mostra es duu a terme durant tres dies al centre de la vila i ocupa prop de 2.500 metres quadrats. Amb més de 30.000 visitants i milers de degustacions servides en l'última edició, el Cavatast és una via directe per donar a conèixer la personalitat i qualitat dels caves, captar nous clients o fidelitzar els que ja ho són. Cal afegir també les altres activitats complementàries: tallers, demostracions, presentacions, maridatges  i sessions de tast.  
Fem un tomb Qui som Contacte Avís legal Col·labora INICI RUTES QUÈ VISITAR ALLOTJAMENT GALERIES NATURA CURIOSITATS JOCS AMB GPS
Se celebra al centre de la vila de Sant Sadurní d’Anoia el primer cap de setmana d’octubre. Enguany serà la divuitena edició i recau en els dies 3, 4 i 5 d’octubre. Preus: Cava i copa (quatre tiquets més la copa) 6,50 €; cava (quatre tiquets) 5 €; gastronomia (quatre tiquets) 6 €; activitats de tast a La Fassina (un tiquet) 7 €. Horaris: divendres 3 d’octubre de 19 a 22 h; dissabte 4 d’octubre d’11 a 23 h; diumenge 5 d’octubre d’11 a 21 h. L’organitzador és l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia a través del Patronat de Turisme (La Fassina de can Guineu). Per a més informació truqueu al telèfon 938 913 188 o envieu un correu a turisme@santsadurni.cat. Consulteu la pàgina web www.turismesantsadurni.cat i www.cavatast.cat.
CAVATAST
Guies, Rutes i Jocs amb GPS
Segueix-nos a: