© Femuntomb Team-2014
Les fonts i les coves de les Deus és el principals atractiu turístics de Sant Quintí de Mediona. Una meravella natural creada per l’erosió de l’aigua. Les fonts de les Deus són 23 brolladors d’aigua arranjats, inaugurats l’any 1954, que aboquen l'aigua a la riera de Mediona. L’aigua prové d'una surgència subterrània, la més important del Penedès, la qual discorre per unes grutes plenes d'estalactites i estalagmites. Aquest indret es va convertir en un reclam turístic entre els anys cinquanta i noranta però l'any 2010 es van haver de tancar les coves, ja que no complien les condicions de seguretat. Actualment les grutes estan en fase de restauració i molt aviat es podran tornar a visitar. Una agradable passejada pels voltants d’aquest paratge natural ens permetrà contemplar els 23 brocs, el pèlag llarg o de les Deus, el pèlag dels degotalls, les coves de les Deus i dels Degotalls (actualment tancades) i l’abrupte i rocós congost on l'erosió de l’aigua al llarg del temps ha anat modelant el relleu fins a donar-li les formes tan peculiars originals i capritxoses d’aquest indret. Des de l’any 2000 hi ha una empresa d’aventures que manté diversos itineraris i circuits d’aventura amb tirolines, ponts penjats, lianes, circuit acrobàtic, etc.... A més a més hi ha un àrea de pícnic i el restaurant Les Fonts.
Fem un tomb Qui som Contacte Avís legal Col·labora INICI RUTES QUÈ VISITAR ALLOTJAMENT GALERIES NATURA CURIOSITATS JOCS AMB GPS
Situades a Sant Quintí de Mediona. El paratge natural és de lliure accés, però no els circuits d’aventura ni la zona de pícnic. Les Deus Aventura es l’empresa que gestiona els itineraris i circuits d’aventura i el restaurant Les Fonts gestiona la zona de pícnic. Per a reserves dels circuits d’aventura truqueu als telèfons 696 965 684 / 663 812 585 o envieu un correu a lluis@lesdeusaventura.cat.  Per reservar al restaurant Les Fonts truqueu al 938 998 128. Per consultar els horaris i els preus dels circuits d’aventures entreu a la pàgina web www.lesdeusaventura.cat.
FONTS DE LES DEUS
Guies, Rutes i Jocs amb GPS
Segueix-nos a: