© Femuntomb Team-2014
Les fonts de les Dous situat a la riba de la riera de Pontons és l'indret natural més emblemàtic de Torrelles de Foix.  Les fonts està formada per un llarg muret decorat amb ceràmica vidriada, del qual ragen trenta-cinc brocs d'aigua ben fresca. Al seu entorn hi ha les instal·lacions d'un lloc de pícnic on trobarem taules de fusta repartides per la muntanya, 6 barbacoes, un lavabo i el bar les Dous. En el bar disposem de venda de llenya o carbó i també de lloguer de taules, cadires i graelles. Al mateix costat de les fonts la riera s'engorja i forma un salt d'aigua d’uns 20 metres que es precipita al pèlag gran de les Dous conformant un espai natural de gran bellesa. Malauradament en algunes èpoques de l’any la sequera ens deixa sense aquesta espectacular cascada. Màxima precaució les aigües són fredes i profundes. El bany està permès però restringit a 8 banyistes al mateix temps. L’Associació Torrelles Net i Punt han estat treballant durant quasi 2 anys per poder oferir l’aspecte que actualment podeu trobar quan visiteu les fonts. Abans de venir a fer pícnic o barbacoa, recordeu haver fet la corresponent reserva i llegit les normes.
Fem un tomb Qui som Contacte Avís legal Col·labora INICI RUTES QUÈ VISITAR ALLOTJAMENT GALERIES NATURA CURIOSITATS JOCS AMB GPS
A les afores de Torrelles de Foix. Un cop passat el poble continuar per la carretera BV-2122 en direcció a Pontons fins que trobarem un trencall a mà esquerra ben senyalitzat. Lloc d’aparcament. Des del dia 1 de març el bar les Dous està obert tots els caps de setmana des de les 11 a les 15 h. En cas d’haver-hi reserves de barbacoes l’horari s’ampliarà fins a les 18 h. Heu de disposar de la corresponent reserva per poder fer pícnic o barbacoes en aquest espai. Per tal de col·laborar en el manteniment de l’espai els majors de 12 anys hauran d’abonar 1€ per persona per poder fer ús de la barbacoa. Per reservar podeu trucar al telèfon de l’Ajuntament de Torrelles 938 971 001 (matins laborables de dilluns a divendres) o al mòbil del bar 674 202 136 (durant l’horari d’obertura). Consulteu la pàgina web http://fontsdelesdous.wordpress.com.
FONTS DE LES DOUS
Guies, Rutes i Jocs amb GPS
Segueix-nos a: