© Femuntomb Team-2014
De les terres de secà d’un terreny argilós i molt calcari, arriba el gust i aroma intens i exquisit del Préssec d'Ordal, conreat 100% al municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès. És un préssec amb denominació d’origen pròpia. El mercat del Préssec d’Ordal es troba ubicat a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal i permet l’intercanvi comercial directe entre els productors de préssec i els consumidors.  A més a més els compradors tenen una degustació gratuïta de cava dels cellers de Subirats maridat amb préssec d’Ordal. El client podrà tastar, gaudir i comprar directament, cava i préssec d’Ordal, dos productes molt característic de Subirats, Capital de la Vinya. L’Ajuntament de Subirats ha instal·lat un tòtem que anuncia el Mercat del Préssec d’Ordal. El rètol permet fer-se una fotografia substituint el pinyol del préssec per la cara dels visitants al cor del logotip del Préssec d’Ordal. L’escultor Josep Massana amb la col·laboració de la dissenyadora Imma Olivella són els autors d’aquesta obra, feta a base de metall i fusta.
Fem un tomb Qui som Contacte Avís legal Col·labora INICI RUTES QUÈ VISITAR ALLOTJAMENT GALERIES NATURA CURIOSITATS JOCS AMB GPS
Se celebra a la plaça Subirats, de Sant Pau d’Ordal tots els dissabtes i diumenges dels mesos de juny, juliol i agost des de les 9 fins a les 14 h. El Mercat del Préssec d’Ordal s’organitza des del Patronat de Turisme de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona. Per a més informació truqueu al telèfon  938 993 499 o envieu un correu a info@turismesubirats.cat. Consulteu les pàgines web www.turismesubirats.cat i www.pressecdordal.cat.
MERCAT DEL PRÉSSEC D’ORDAL
Guies, Rutes i Jocs amb GPS
Segueix-nos a: