© Femuntomb Team-2014
El Most festival va néixer l’any 2011 fruit d’un acord entre el Cine Club Vilafranca i el VINSEUM (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) per desenvolupar un projecte conjunt que incorpores els llenguatges del cinema i els de la cultura del vi i el cava. Des de llavors ençà cada any, el festival ofereix una acurada selecció de les millors peces audiovisuals relacionades amb el món de la vinya, el vi i el cava amb la preestrena de pel·lícules de grans directors i una bona selecció de curtmetratges. Es tracta d’un festival descentralitzat que intenta vertebrar un programa que concentra els actes principals a Vilafranca (VINSEUM, teatre Cal Bolet, teatre Casal/ sala Zazie,cinema Kubrick, La Moderna i la Taverna de VINSEUM), però que s’estén arreu de la geografia del Penedès (Pacs del Penedès, Sant Joan Mediona, Sant Miquel d’Olèrdola, Sant Sadurní d'Anoia i Vilobí del Penedès) i que promou els seus valors cultural i vitivinícola en tots els seus escenaris.
Fem un tomb Qui som Serveis que oferim Contacte Avís legal Col·labora INICI AGENDA RUTES QUÈ VISITAR ALLOTJAMENT GALERIES NATURA CURIOSITATS JOCS AMB GPS
Del 6 al 16 de novembre va tenir lloc la quarta edició del Most, Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. El certamen ha ampliat enguany la seva durada a 10 dies. La secció Collita 2014, centrada en la producció audiovisual de temàtica vitivinícola, va projectar enguany 22 treballs que van competir a concurs per optar a un dels set guardons del Most Festival 2014. La secció Gran Reserva, Brot, Mini Most Filmets, Hits Most i altres activitats paral·leles completen l’oferta del Most Festival. Les entrades anticipades es poden comprar a http://espectacles.vilafranca.cat o a la recepció de VINSEUM. Durant el festival, venda d’entrades també a les taquilles dels cinemes i les sales. Per a més informació consulteu la pàgina web www.mostfestival.cat o envieu un correu a info@mostfestival.cat.
MOST, PENEDÈS FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DEL VI I EL CAVA
Guies, Rutes i Jocs amb GPS
Segueix-nos a: