© Femuntomb Team-2014
El Most festival va néixer l’any 2011 fruit d’un acord entre el Cine Club Vilafranca i el VINSEUM (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) per desenvolupar un projecte conjunt que incorpores els llenguatges del cinema i els de la cultura del vi i el cava. Des de llavors ençà cada any, el festival ofereix una acurada selecció de les millors peces audiovisuals relacionades amb el món de la vinya, el vi i el cava amb la preestrena de pel·lícules de grans directors i una bona selecció de curtmetratges. Es tracta d’un festival descentralitzat que intenta vertebrar un programa que concentra els actes principals a Vilafranca (VINSEUM, teatre Cal Bolet, teatre Casal/ sala Zazie,cinema Kubrick, La Moderna i la Taverna de VINSEUM), però que s’estén arreu de la geografia del Penedès (Pacs del Penedès, Sant Joan Mediona, Sant Miquel d’Olèrdola, Sant Sadurní d'Anoia i Vilobí del Penedès) i que promou els seus valors cultural i vitivinícola en tots els seus escenaris.
Fem un tomb Qui som Contacte Avís legal Col·labora INICI RUTES QUÈ VISITAR ALLOTJAMENT GALERIES NATURA CURIOSITATS JOCS AMB GPS
Del 6 al 16 de novembre va tenir lloc la quarta edició del Most, Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. El certamen ha ampliat enguany la seva durada a 10 dies. La secció Collita 2014, centrada en la producció audiovisual de temàtica vitivinícola, va projectar enguany 22 treballs que van competir a concurs per optar a un dels set guardons del Most Festival 2014. La secció Gran Reserva, Brot, Mini Most Filmets, Hits Most i altres activitats paral·leles completen l’oferta del Most Festival. Les entrades anticipades es poden comprar a http://espectacles.vilafranca.cat o a la recepció de VINSEUM. Durant el festival, venda d’entrades també a les taquilles dels cinemes i les sales. Per a més informació consulteu la pàgina web www.mostfestival.cat o envieu un correu a info@mostfestival.cat.
MOST, PENEDÈS FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DEL VI I EL CAVA
Guies, Rutes i Jocs amb GPS
Segueix-nos a: