© Femuntomb Team-2014
A l’any 1840 va néixer a Sant Sadurní d’Anoia la Casa Simón, un obrador artesanal de xocolata.  El pas de l’artesania a la mecanització arribaria juntament amb el canvi de segle apadrinada per Francesc Coll. El seu successor, Miquel Coll, amplià la comercialització i construí una nova fàbrica que encara segueix perfumant d’aroma de xocolata el centre de Sant Sadurní. Ara s’ha habilitat un centre de visites de 800 metres quadrats conegut com l’Espai Xocolata Simón Coll. En el recinte trobarem d’una banda un espai audiovisual de 180º que ens mostrarà la història de Simón Coll i de la Xocolata. Un obrador tradicional virtual que prendrà vida per ensenyar-nos de forma clara i entenedora el procés de fabricació tradicional de la xocolata. També veurem un àrea d’experimentació amb una planta pilot d’elaboració de nous productes amb noves textures i sabors. Tot plegat acompanyat d’una didàctica explicació sobre els secrets de la xocolata i una degustació de diferents xocolates que farà les delícies del paladar més exigent. Finalment l’espai de la botiga on es poden trobar més de 400 productes de xocolata diferents, punts de degustació, descobrir novetats que encara no són al mercat i gaudir de les exposicions especials de productes de xocolata per moments assenyalats com són Nadal i Pasqua.
Fem un tomb Qui som Contacte Avís legal Col·labora INICI RUTES QUÈ VISITAR ALLOTJAMENT GALERIES NATURA CURIOSITATS JOCS AMB GPS
L’Espai Xocolata Simón Coll està situat al centre de Sant Sadurní d’Anoia, al carrer Sant Pere 37. Horari de dilluns a divendres de 9 a 19 h, i dissabtes i diumenges de 9 a 15 h. Totes les visites són guiades amb una duració aproximada de 50 minuts i s’hi inclou una degustació. Preu adult 5 €, infants de 9 a 15 anys 3 €, fins a 8 anys gratuït i grups especials i majors de 65 anys 4 €. S’aconsella reservar amb antelació. Per a més informació i reserves truqueu al telèfon 938 911 100 o envieu un correu a visita@simoncoll.com. Consulteu la pàgina web www.simoncoll.com/espai_xocolata.php.
ESPAI XOCOLATA SIMÓN COLL
Guies, Rutes i Jocs amb GPS
Segueix-nos a: