© Femuntomb Team-2014
Durant tres dies del primer cap de setmana de juliol, Vilafranca del Penedès celebra el Banc Sabadell Vijazz Penedès. Un gran maridatge dels vins i caves del Penedès amb la millor música jazz internacional. Per una banda compta amb la presència dels millors cellers del Penedès (45 bodegues amb més de 300 referències de vins de la DO Penedès i caves), que en estands disposats al llarg de la rambla principal de la vila ofereixen els seus millors vins i caves. El visitant pot també participar en tastos i maridatges que permeten aprofundir en el coneixement dels vins de la mà dels millors enòlegs i sommeliers. D’altra banda complementant la fira el festival de jazz amb actuacions musicals gratuïtes de primeres figures del Jazz nacional i internacional en escenaris situats en el centre històric de Vilafranca. L’Acadèmia Tastavins Penedès organitza el festival des de l’any 2007. En la darrera edició han participat al voltant de 46.000 persones.
Fem un tomb Qui som Contacte Avís legal Col·labora INICI RUTES QUÈ VISITAR ALLOTJAMENT GALERIES NATURA CURIOSITATS JOCS AMB GPS
El Banc Sabadell Vijazz Penedès se celebra el primer cap de setmana de juliol a Vilafranca del Penedès i està organitzat per l’Acadèmia Tastavins Penedès. La fira de vins i caves és d’accés lliure, situada a l’aire lliure, a la rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès, i oberta en horari de vespre-nit. Per a les degustacions s’han d’adquirir els tiquets corresponents que inclouen una bonica copa. Els concerts de jazz són gratuïts i es fan a l’aire lliure en el centre històric de Vilafranca. Per a més informació consulteu les pàgines web  http://vijazzpenedes.com i www.academiatastavins.com.
VIJAZZ PENEDÈS
Guies, Rutes i Jocs amb GPS
Segueix-nos a: